— Att bo i en tipi —

I tre år och sex månader, valde Lovisa ett liv i tält. I närheten till den omgivande naturen och vädret, fann hon en kritisk distans till den moderna civilisationen. Utanför ekorrhjulet närmar vi oss en annan rytm, som följer årstidernas växlingar och vardagslivet får ta plats, ta tid. Den stora stillheten om hösten när sommarskogen andas ut inför en tid när det är så tyst att de egna hjärtslagen tycks öronbedövande. Vintermörkret som kräver högläsning för hunden vid elden från kl 4 på eftermiddagen. I detta föredrag bjuder Lovisa in er till tipi-livet, vägen dit, varandet i tipin och slutligen stigen därifrån. Frågan är om vi någonsin kan lämna en livsdröm bakom oss?

Praktiska detaljer:

Tid:  30 min

Tekniskt behov digitalt: inbjudan och länk till ert möte. Lovisa kommer dela sin skärm i mötesprogrammet. Bortsett frågestunden/minglet på slutet är det bra om övriga stänger av sina respektive mikrofoner för att undvika störande ljud under föreställningen.

Tekniskt behov på plats: En projektorduk och gärna någon form av mikrofon/mygga.


Pris: 2500 kr inklusive moms

Bokning och kontakt:

tracelessintiveden@gmail.com

073- 0246 515

Allt material i föredraget är skapat och ägs av Lovisa Larsson, det får ej spelas in eller spridas vidare utan godkännande.