— Våra samarbeten —

Nu vill vi presentera våra vänner och samarbetspartners. Här i Tiveden har vi en stark tradition av samarbete snarare än konkurrens. Behöver du någonstans att övernatta? Dricka himmelskt gott kaffe? Har du drömt om att få uppleva tjäderspel? Eller vill du få kontakt med andra kvinnor/ickemän som gillar friluftsliv? Länkarna nedan leder dig till vänliga, engagerade personer som var och en har ett hjärta stort nog att rymma en hel skog. 

Outdoorfika - vi serverar alltid Nina Borghamn-Kaisers lokalt rostade kaffe på våra turer. Helt enkelt för att det är Tivedens godaste kaffe. Långt till Tiveden? Ingen fara, de har en webbshop. Klicka nu hem en påse ögonaböj - eller följ med oss ut och njut. ;)

Naturguide Tiveden - David Tverling gör traktens bästa viltsafaris! Oavsett om du vill se älg eller bäver, lyssna efter varg eller spana på tjäderspel - David gör turerna med stor kärlek och respekt för det vilda. David är supertrevlig, tillsammans gör vi olika företagspaket och skyddar skog.

Hamgården - är en stugby med hotellstandard som drivs av Marian och Arjan van Ham. Bastu och bad i sjön Unden, nära till både byn Sannerud och Tivedens Nationalpark, god mat och trevlig personal. Vi gör skräddarsydda upplevelser för Hamgårdens gäster. 

Natursystrar - Ida Olsson är professionell outdoor-fotograf och är initiativtagaren bakom Facebookgruppen Natursystrar. Här inspirerar och stöttar kvinnor och icke-män varandra i frågor kring friluftsliv. Traceless in Tiveden bidrar med innehåll och kunskap i gruppen. Ida håller även kurser för kvinnor och icke-män om friluftsliv.