— Mina samarbeten —

Nu vill jag presentera mina vänner och samarbetspartners. Här i Tiveden har vi en stark tradition av samarbete snarare än konkurrens. Behöver du någonstans att övernatta? Dricka himmelskt gott kaffe? Har du drömt om att få uppleva tjäderspel? Eller vill du få kontakt med andra kvinnor/ickemän som gillar friluftsliv? Länkarna nedan leder dig till vänliga, engagerade personer som var och en har ett hjärta stort nog att rymma en hel skog. 

Outdoorfika - jag serverar alltid Nina Borghamn-Kaisers lokalt rostade kaffe på mina turer. Helt enkelt för att det är Tivedens godaste kaffe. Långt till Tiveden? Ingen fara, de har en webbshop. Klicka nu hem en påse ögonaböj - eller följ med mig ut och njut. ;)

Naturguide Tiveden - David Tverling gör traktens bästa viltsafaris! Oavsett om du vill se älg eller bäver, lyssna efter varg eller spana på tjäderspel - David gör turerna med stor kärlek och respekt för det vilda. David är supertrevlig, tillsammans gör vi olika företagspaket och skyddar skog.

Hamgården
Hamgården

Hamgården - är en stugby med hotellstandard som drivs av Marian och Arjan van Ham. Bastu och bad i sjön Unden, nära till både byn Sannerud och Tivedens Nationalpark, god mat och trevlig personal. Traceless' gör skräddarsydda upplevelser för Hamgårdens gäster. 

I skog och mark, Natursystrar
I skog och mark, Natursystrar

Natursystrar - Ida Olsson är professionell outdoor-fotograf, hon driver företaget I skog och mark och är initiativtagaren bakom Facebookgruppen Natursystrar. Här inspirerar och stöttar kvinnor och icke-män varandra i frågor kring friluftsliv. Traceless in Tiveden bidrar med innehåll och kunskap i gruppen. Ida håller även kurser för kvinnor och icke-män om friluftsliv.

Naturvägledare Norra Vättern - Kersti Beck Larsson håller kurser och guidade turer med kajak i Norra Vätterns skärgård. Tillsammans med Kersti håller jag GSRT - grundläggande säkerhet och räddningsteknik för paddlare (både kajak och kanadensare). Kersti hjälper även till med att examinera mina kursdeltagare på grönt paddelpass.


Har du idéer kring ett samarbete?

Jag är öppen för förslag inom ramarna för vad Traceless står för - d.v.s. kunskap om friluftsliv och att ge tillbaka till Moder natur. Jag gör allt från turer till fotograferingar och sponsrade blogginlägg.

Skicka ett mail via kontaktformuläret nedan med vem du är/representerar samt följande:

  • en konkret idé om vad du har i åtanke,
  • vad du önskar från Traceless' sida
  • vad du kan erbjuda
  • samt kort om ditt företags miljöarbete och värderingar. Så tar vi det därifrån.