— Äventyr & kurser —

Då och då bjuder vi in till något alldeles extra. En del äventyr är återkommande, andra sker bara en gång. Vi har valt tidpunkt på året och plats med stor omsorg. 2021 erbjuder vi upplevelser för dig som vill utforska Tiveden med flera färdsätt, lära dig mer om paddling eller dela en lyxmiddag med familj och vänner i vildmarken. 

Hittar du inte det du söker? Hör av dig för att skapa en skräddarsydd upplevelse.

21 - 23 Maj 2021
21 - 23 Maj 2021

Är du nyfiken på Tiveden och vill uppleva en helg utöver det vanliga? Då vill vi bjuda in dig att följa med oss! Med träkanot, fatbike, packraft och vandring bortom stignätet, får du möta Tivedens natur så som få besökare sett den förut. Under tre dagar och två nätter upplever vi naturen och många spännande platser. Detta i sällskap med lokala erfarna guider som känner Tiveden, som kan friluftsliv och brinner för att dela med sig av sina kunskaper. Det här är äventyret för dig som gillar att röra på dig och vill upptäcka flera hållbara färdsätt i naturen tillsammans med andra. Vårt helgäventyr är för dig som gillar friluftsliv och vill lära dig nya saker och få en riktigt skön upplevelse i och av Tiveden tillsammans med oss.

2 - 4 juli 2021
2 - 4 juli 2021

Längtar du efter att få kanoten att gå precis dit du vill? Välkommen, till vår helgkurs med både paddling och friluftsliv! Det här är kursen för dig som vill kunna hantera kanoten på egen hand och för dig som vill växa i dina friluftskunskaper, i en varm och peppande grupp. 

7 - 8 Augusti 2021
7 - 8 Augusti 2021

Djupt inne i Tivedsskogen, lagar vi tillsammans en trerätters middag över öppen eld. Augustikvällen vid sjön är stilla och drömsk. En storlom ropar i fjärran. Trygga i gemenskapen kring elden inväntar vi huvudrätten. Maten smakar ljuvligt i sommarskogen, mätta och nöjda kryper vi ner i sovsäckarna. Morgonen därpå ligger sjön som en mjuk spegel, kokkaffet fyller oss med nytt liv.  Magisk Middag är det stillsamma äventyret för dig som vill njuta av god mat i naturen och lära dig mer om friluftsliv.3 - 5 September 2021
3 - 5 September 2021

Vill du lära dig mer om att färdas med kanot? Eller är du trött på att bli mansplainad när du paddlar?

Följ med på vår Systerpaddling, en helgkurs i både paddling och friluftsliv - enbart för kvinnor och icke-binära. Det här är kursen både för dig som vill lära dig paddla eller utveckla din paddling och för dig som vill växa i dina friluftskunskaper tillsammans med andra.