— Äventyr & kurser —

Då och då bjuder vi in till något alldeles extra. En del äventyr och kurser är återkommande, andra sker bara en gång. Vi har valt tidpunkt på året och plats med stor omsorg. Vi erbjuder upplevelser för dig som vill utforska Tiveden med flera färdsätt, lära dig mer om paddling eller dela en lyxmiddag med familj och vänner i vildmarken. 

Hittar du inte det du söker? Hör av dig för att skapa en skräddarsydd upplevelse.

3 - 5 September 2021
3 - 5 September 2021

Vill du lära dig mer om att färdas med kanot? Eller är du trött på att bli mansplainad när du paddlar?

Följ med på vår Systerpaddling, en helgkurs i både paddling och friluftsliv - enbart för kvinnor och icke-binära. Det här är kursen både för dig som vill lära dig paddla eller utveckla din paddling och för dig som vill växa i dina friluftskunskaper tillsammans med andra. 

6 - 7 Augusti 2022
6 - 7 Augusti 2022

Djupt inne i Tivedsskogen, lagar vi tillsammans en trerätters middag över öppen eld. Augustikvällen vid sjön är stilla och drömsk. En storlom ropar i fjärran. Trygga i gemenskapen kring elden inväntar vi huvudrätten. Maten smakar ljuvligt i sommarskogen, mätta och nöjda kryper vi ner i sovsäckarna. Morgonen därpå ligger sjön som en mjuk spegel, kokkaffet fyller oss med nytt liv.  Magisk Middag är det stillsamma äventyret för dig som vill njuta av god mat i naturen och lära dig mer om friluftsliv.